Porsaanreikä

Aivan kuten lukot, myös useimmat lait ovat rehellisiä ihmisiä varten. Ja rehellinen ihminen ei tarvitse kumpaakaan, vaan elämä sujuu ihan sisäsyntyisen moraalikoodiston mukaan: Tappamista ei tarvitse erikseen kieltää, toisen omaisuutta ei tarvitse erikseen kieltää ottamasta, toisen kotiin tai autoon ei mennä kutsumatta… Ja useimmat ymmärtävät ihan ilman lailla säätämättä, että ihmisiä on erilaisia; eri värisiä, eri kokoisia, kotoisin eri maista, on erilaisia mieltymyksiä sekä mielipiteitä ja että kaikkien pitäisi siitä huolimatta antaa olla ihan rauhassa ja että toisten ihmisten elämään ei pidä aiheuttaa kärsimyksiä tai tehdä kiusaa ihan vain siksi, että toinen ei ole kaikilta osilta samanlainen, tuntee tai ajattelee eri lailla.

Suomi, joka on yksi teknologian kehitykseen kärkimaita, on kuitenkin varsinainen kehitysmaa, mitä tulee erilaisuuden sietämiseen. Erilaisuuden sietämisen pakkoa ei ole kirjattu lakiin, mutta syrjiminen on lailla kielletty. Koska lait eivät koskaan pidättele niitä, joiden moraalikäsitys on yhtä tiukka kuin viikon vanha purukumimälli, on tähänkin etsitty ja löydetty eri kiertoteitä tai sitten lakia yksinkertaisesti rikotaan räikeästi, koska tuomiot eivät ole pikku rötöksiä tehtaileville nilkeille kynsille näpäytystä kummempia.

Sitä paitsi, alentuneesti syyntakeisia meillä käräjillä kai on suurin osa tuomituista: Suomalaiset joutuvat psykiatriseen pakkohoitoon muita useammin. Ja kaikillahan niillä on AD/HD, kampurajalka ja koulussa ollut ilkeitä opettajia… Mikään ei kuitenkaan estä syytettyä itseään kirmaisemaan poliisi-sedän suojiin nillittämään tai tehtailemaan valituksia nettipalvelun ylläpitäjälle, jos joku on syytetylle tuhma. Ja se on kyllä tuhmaa, jos joku on älykkäämpi, jos jonkun muun argumentit ovat uskottavampia tai  joku on vaikka verbaalisesti lahjakkaampi kuin syytetty itse (kuten varsin monet ovat, vaikka eivät olisi mitään Runebergejä itsekään). Ja kohta ne on taas facebookissa perustamassa tapporyhmiä vasikoille.

Koska ennen internetin saapumista jokaiseen eristyksissä olevaan metsätorppaan, yksittäiset fanaatikkohullut saivat rauhassa huutaa iskulauseitaan turuilla ja toreilla, eikä niistä sen suurempaa haittaa ollut.  Mitä nyt välillä kuormittivat paikallisia putkatiloja tai lepositeitä.  Ja ennen internetiä ihmiset käyttivät oikeasti harkintaa sen suhteen, minkälaisiin ryhmittymiin antoivat tukensa, ei tarvittu mitään ”pikalakeja”, joiden varjolla päästiin ampumaan tykillä kärpästä.

Nyt ollaan tilanteessa, jossa muutaman suomalaisen ghettoalueen (Joensuu, ”Pohojammaa”, Oulu) vähämielisten vuoksi sorvaillaan epämääräisiä termejä ”viharikoksista”: Vihan joukot palasivat (vittu, kuka on oikeasti kuullut kenestäkään, joka olisi normaaliälyinen ja normaalissa tunnetilassa mietiskellyt sohvalla nenää kaivellessaan, että ”taidanpa aikani kuluksi tehdä rikoksen”) tai kohta yritetään kirjata jo rumien ajatteleminenkin lakiin kielletyksi. Pian ne yrittää kieltää ladyakin kirjoittamasta VITTU.

http://www.ladymanhattan.net/foorumi/

http://www.ladymanhattan.net/foorumi/

Tämähän on jo maallikollekin aivan selvää, että ihminen, joka syyllistyy väkivaltarikoksiin on aina, poikkeuksetta, päästään viallinen ja siksi ainoa oikea menettelytapa olisi laittaa nämä pakollisen psykiatrisen arvioinnin jälkeen lukkojen taakse. Tapaus, joka lähtee aivan omia aikojaan niin suurille kierroksille, että lähtee tekemään väkivaltarikoksia tai muulla tavalla hyökkäämään toisen ihmisen kimppuun: Pienet homofobiset ryhmät – syy Pride-iskuun? tai vaikka sitten internetissä toisen nimissä suoltamaan paskaa:Helsinkiläisnaisesta tehtiin törkeä valeprofiili Facebookiin, on kipeä ja kipeästi sekä lukkojen että lääkityksen tarpeessa. Tätä toisen nimissä aivopierujensa levittämistä on yksittäistapauksia myös NastyFoorumilla. Sillä lailla!

Mikään laki ei näitä vanhempiensa vahinkoja pidättele vähäänkään, ei niiltä saa edes rahallisia korvauksia perittyä, koska ovat yleensä niin kehitysviivästeisiä rassukoita, että työyhteisössä toimiminen ei onnistu. Jokunen voi olla jonkun hyödyttömän taidon tai tittelin hankittuaan pelkkä EVP (= ElääVaimonsaPalkalla).
Ja vaikka uusia lakeja tehtailtaisiin urakalla (Rasististen rikosten rangaistussäännöksiä halutaan tiukentaa), pikavauhtia ja harkitsematta kuten nykyisin on tapana, lakeihin jää aina porsaanreikiä, jopa ison sikalauman mentäviä aukkoja: Rasismi ryöpsähti netissä, Viharikollisuus ”kasvanut räjähdysmäisesti” netissä. Porsailla ei ole pelkästään reikiä, mistä mennä, siellä porsaan hiljaisemmassa päässä on myös reikä, josta tulee tavaraa.

Ja ainahan on niitä suomalaisia sikoja, jotka sisukkaasti antavat muiden tehdä paskaiset työt… Ja kärsiä (heh!) rangaistukset.

Tätä ei ole taas ihmisen pakko kestää. Vedän lärvit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *