nasty

(engl.) = inhottava, katala, häijy, ruma, paha, ilkeä, likainen, ruokoton, hankala, epämiellyttävä

Niinpä niin. Jos ei ryhmähali kiinnosta ja sytyttele kynttilöitä jokaiselle elämänsä sotkeneelle ja uusavuttomalle luuserille, on aina luusereiden ja kukkahattuisten mielestä inhottava, katala, häijy, ruma, paha, ilkeä, likainen, ruokoton, hankala, epämiellyttävä. Suvaitsevaisuutta, ymmärrystä ja tunteita vaaditaan peliin.

gallup

Nasty-filosofiaa suomeksi:

”Jos se näyttää ankalta, kävelee kuin ankka ja kaakattaa kuin ankka, se mitä todennäköisimmin ON ankka” duckie (Virhemarginaali ± 0)

Järjenkäyttö ei ole vielä ainakaan tässä maassa kiellettyä. Kaikilla ei ole mitä käyttää ja monet niistä, joilla sitä on, vaikenevat paskat housuissaan (poliittisen) korrektiuden nimissä ja haluavat antaa vaikutelman tunneälystä, huolimatta siitä, että yhteen suuntaan kumartaessaan tulee toiseen pyllistäneeksi. Tilanne on traaginen, suorastaan ruokoton, hankala ja epämiellyttävä.
Tarvitaan siis nastya: Paikkaa, jossa haistatetaan vaikka vitut silloin kun se on paikallaan, ymmärretään joskus muttei aina hyväksytä ja muuten ollaan kuin Ellun kanat.

Ja joskus chattaillaan kalsarikänneissä.

Hehe, kaikkea aarteita sitä löytääkin… Sitten kun nastyistä irtoaa virtaa niin paljon, että aktivoidutaan poliittisesti, keskeisimmät prinsiipit ovat seuraavanlaisia:

– Lamaa ei ole, niin kauan kuin maassa on räikeää eriarvoisuutta rikkaiden ja köyhien välillä. Taloudellinen eriarvoisuus ihmisten välillä on saatava tasoittumaan ja hyvä paikka on aloittaa ökyrikkaiden optioista. Omalla työllään ansaitun palkkansa jokainen saa pitää.

– Kansalaispalkka otetaan mahdollisimman pian käyttöön. Sen jälkeen on jokaisen oma asia, leventääkö elintasoaan omalla työllään, vai tyytyykö elämään sillä elintasolla, jonka kansalaispalkka mahdollistaa. Vastikkeetonta sosiaalitukea ei tule myöntää kenellekään, poikkeuksena sairaat, vammaiset, lapset tai muulla tavoin huollettavat tapaukset. Kaikki juridisesti itsestään vastaavat myös pääsääntöisesti elättävät, sekä itsensä, että tuottamansa jälkeläiset.

– Asutusta ja palveluverkostoa tulee laajentaa pääkaupunkiseudun ja kasvukeskuksia laajemmalle, työllisyyttä haja-asutusalueilla lisättävä. Helsingin rajat suljettava heinäkenkäpopulaatiolta.

– Tehomaatalouden tuet laitetaan erityistarkkailuun ja jatkossa ensisijaisia tuen saajia ovat luomu- ja pientuottajat.

-Rikollisten hyysääminen, kaikenkattava hyssyttely ja maton alle lakaisu saa loppua. On aika oikeasti ottaa vastuuta ihmisten turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Mikäli olet tarpeeksi aikuinen rikkomaan lakia, olet myös tarpeeksi aikuinen kantamaan siitä vastuusi. Elinkautinen tarkoittaa jatkossa elinkautista kirjaimellisesti.

– Kova lapsuus ja liian vähäiset puulelut eivät kelpaa enää oikeudessa tuomioita lieventäviksi asianhaaroiksi, syyntakeinen ihminen tekee tietoisia valintoja ja hyväksyy tekojensa seuraukset. Alentuneesti syyntakeinen taas tarvitsee valvontaa ja ohjeistusta, harkinnan mukaan loppusijoituspaikan, jossa hänen alentunut syyntakeisuutensa aiheuttaa mahdollisimman vähän haittaa hänelle itselleen ja muille kanssaeläjille.Täyttä ymmärrystä vailla oleva kuuluu lukkojen taakse kilttien valkotakkisten hoivattavaksi.

-Ihmisten tulee vihdoin ymmärtää, että emme ole maapallon ainoa eläinlaji, vaan rinnallamme käyskentelee yksi jos toinenkin kaunis elämänmuoto. Myös eläimiä ja niiden eläinympäristöä tulee kunnioittaa. Kaikenlainen ääripäähän viety rodunjalostaminen kielletään välittömästi: karvattomat kissat ja liian isopäiset koirarodut liipaisimella ensimmäisenä.

-Turkistarhaus muuttuu siirtymäajan jälkeen laittomaksi toiminnaksi, uusia lupia turkistarhaukselle lakataan myöntämästä välittömästi. Siirtymäaikana jokaiselle turkistarhaajalle taataan uudelleenkoulutus. Luomutuottajaksi siirtyvän turkistarhaajan tuki on ensisijainen. Omavaltainen turkistarhauksen sabotointi rinnastetaan suurimmaksi mahdolliseksi ympäristörikokseksi ja tuomiot langetetaan sen mukaisesti.

-Vihdoin ja viimein on aika lakata sievistelemästä, ja ymmärtää tosiasiat. Seksi ja seksuaalisuus kuuluvat oleellisena osana inhimillisyyteen ja elämään. Ainoa vastuullinen teko on siis tehdä prostituutiosta laillinen ammatti, joka näin ollen kartuttaa myös valtion verovaroja. Lailliset bordellit ja niiden asianmukainen valvonta on ainoa keino, millä alaan liittyvät negatiiviset ilmiöt saadaan kuriin. Kaikilla tulee olla nasty-aatteen mukaisesti yhtäläiset mahdollisuudet seksuaalisuutensa toteuttamiseen, ja jokaisella vapaus valita oma ammattinsa.

Seksuaalinen tasa-arvo on ehdoton, niin kauan kuin seksuaalisuutta toteutetaan aikuisten täysivaltaisten kesken vapaaehtoisesti.

Seksuaalinen turhautuneisuus on aiheuttanut maailmassa jo tarpeeksi haittoja. Välttääksemme tulevat seksiskandaalit ja lööppiriepotukset, voimme todeta jo etukäteen, että Nasty-aatteelliset pervoilevat ja irstailevat aivan varmasti. Ja ovat jo ehtineet irstailla sekä pervoilla, joten nekin uutiset ovat jo vanhoja.

Lounasseteleiden rinnalle vaihtoehdoksi on jatkossa mahdollista saada ns päiväkahviseteleitä, jotka voidaan käyttää erilaisina seksipalvelu-lahjakortteina. Moralistit ja kristillisdemokraatit voivat protestoida, ei niitä kukaan kuuntele kuitenkaan, eikä nekään (niilläkään) ole koeputkilapsia.

4. Jos et osaa tai tiedä mitä tilata:

– Erilaiset sosiaalituet kansalaispalkan mahdollisena lisänä yhtenäistetään yhden instanssin hoidettaviksi. Pitkäaikaispäätöksiä ei tehdä, mahdollinen lisätuki on pääsääntöisesti kertaluontoinen.

Sotaveteraanikeräykset on lopetettava välittömästi jo kerätyistä varoista on tehtävä selvitykset ja osoitettava niiden käyttö veteraanien hyväksi. Ylimääräinen kerätty varallisuus muunnettakoon rahaksi jäljellä olevien veteraanien hyväksi.

-Eläinlääkäreiden jo pitkään harjoittama armelias eutanasia otetaan käyttöön myös ihmisillä. Kuten todettua, ihminen ei ole muita elämänmuotoja ylempi, vaan samojen sääntöjen tulee päteä kaikilla luontokappaleilla. Eutanasiat ihmisille tulee suorittaa valvotusti erillisillä eutanasia-klinikoilla.

-Avioehto tulee sisällyttää avioliittolakiin. Erillistä avioehtoa ei enää tarvita. Avoliittoa ei tulla missään olosuhteissa rinnastamaan juridisesti avioliittoon.

– Kirkko ja valtio erotetaan toisistaan. Se, kuka käyttää, maksaa.

– Ammattiyhdistykset ja hallitus erotetaan toisistaan. Erilaisten yhdistysten valta ja lobbaaminen päättävissä elimissä saa loppua. Päällekkäiset jäsenyydet eri päättävissä elimissä eivät tule enää kysymykseen, on valittava, mitä tekee ja hoidettava se yksi edes kunnialla.

– Maahanmuuttopolitiikka: Pakolaiskiintiötä nostetaan, mutta pakolaispolitiikkaa uudistetaan siten, että vastikkeetonta tukea ei saa enää kukaan. Jokaiselle käsiparille löydetään hyötykäyttöä. Kieliopinnot aloitettava kuukaden kuluessa maahansaapumisesta ja edistyminen todennettava määräajan jälkeen testillä.

-Lastensuojelulakia uudistetaan ja nopeampien tukitoimien saatavuutta lisätään.

salaatti