18.08.2013

…sitä poralla persereikään, tykkää entinenkin perussuomalainen. Vaikka käyttää entisen belgialaisnatsin nimeä.

Se on tuo sosiaalinen media imaissut ladynkin nyt niin mukaansa, että blogi on jäänyt aivan heitteille. No mikäs se on sosiaalisessa mediassa pyöriessä, on se tuo facebook sen kokoinen santalaatikko, että siellä sitä riittää leikittävää.

Kaikkein mukavinta on ollut seurata perussuomalaisten, ”maahanmuutto-” ja ”islamkriittisten” sekä homofoobikoiden (usein nämä ominaisuudet kerääntyvät samaan tyyppiin) vouhottamista, he saavat Juhann af Grannin näyttämään pelkältä askartelijalta kehitellessään salaliittoteorioitaan, pahoinpidellessään sekä suomenkieltä että myöskin Suomen lakia. Paitsi että Juhani osasi kuitenkin kirjoittaa.

”Isämmaaan puollustajat” tuntuvat aktivoituvan erityisesti juhlapyhien aikana, perinteisinä suomalaisten juomapäivinä, ja sen seurauksena moni on joutunut selittelemään tekemisiään netissä ”gänäs ja läbäl”-vitseinä. Joko kyseinen sakki on juovuksissa aivan yhtenään tai huumorintaju on poikkeuksellisen paska. Tai molempia.

Ilmeisesti kyseistä valkoista roskasakkia ei arkipäiväinen itsensä elättäminen ansiotyön muodossa ahdista, siksi ahkeraa on netissä päivystäminen ja paljon menee aikaa myös omien tekemistensä ja sanomistensa kiistämiseen, pyörtämiseen, häpeilyyn ja niiden peittely-yrityksiin.

Erityisesti äärioikeistolaisten tyhmien toilailuiden keräilyyn panostanut sivu ”Jussi Halla-ahon kootut sanansa syömiset” oli varsinainen kipu kyseisten tolvanoiden virtuaaliahterissa. Nimi oli sikäli harhaanjohtava, että sivulla oli kerättynä messevä otos kuvakaappauksina monen, nykyisin politiikassa toimivan, uuvatin möläytyksiä, mutta myös itse Halla-ahon nuivia ”maahanmuuttokritiikkejä”. Samoin paljon oli niiden, joiden poliittinen ura loppui erittäin lyhyeen kyseisten aivoripulointien vuoksi. Ja voi että se harmitti. Sivun ylläpitäjää/ylläpitäjiä yritettiin etsiä vimmaisesti, jos samalla intensiteetillä kyseiset olisivat etsineet töitä, ei aika olisi enää riittänyt kadehtimaan kuvitteellisia pohjattomista säkeistä jaettuja sosiaalitukia maahanmuuttajille.
Tai mistä sen tietää, ei ne onnistuneet selvittämään sivun ylläpitäjää/ylläpitäjiäkään kaikesta touhuamisesta ja älämölöstä huolimatta.

Toisaalta, nimi sivulle oli sikäli hyvä, että nämä äänekkäimmät ja tuotteliaimmat ”kriitikot” pitävät Jussi Halla-ahoa yhä edelleen älykkäänä miehenä, gurunaan, ja tyytyvät Jussin imetettäväksi edelleen mielipiteidensä suhteen. Poloisilta on jäänyt huomaamatta, että Halla-aho itse on ottanut melkoisen hajuraon kannattajiinsa, eikä paljoa halua ainakaan julkisesti tunnustaa samaa väriä heidän kanssaan. Kovin on hiljainen poika nykyään. Tuskin edes haluaa tervehtiä julkisesti tätä fanikerhoaan, jos on koskaan niistä yhtään henkilökohtaisesti edes tuntenut.

Mutta Jussi-bändärit saivat kuitenkin sivun suljetuksi maattuaan kylliksi facebookin ilmianna-namiskan päällä ja facebookin automaatio hoiti loput. Riemu repesi tyhmimpien joukossa aivan avoimeksi ja jokainen halusi kerätä kunniaa sivun sulkemisesta. Kivahan se on, että edes jotain saa elämässä aikaiseksi sen verran, että itselle riittää ylpeydenaiheeksi.

Kun ei vaan olis meneet nuolemaan ennen kuin on tipahtanut.

Share
05.08.2012

(Tämä teksti on blogattu Uuden Suomen Puheenvuoro-palveluun, mutta oletettavaa on sen häviävän sieltä, kunhan ihmiset heräilevät. Laitetaanpa se nyt myös tänne, tuleepa pitkästä aikaa jotain pölinää täälläkin)

Lukeminen kannattaa aina, sanoi Jörkka. Hieno mies.

 

Olen lukenut näitä Puheenvuoro-blogeja, hyvin harvoin kommentoinut. Nekin vähät kommentit ovat olleet aika kuivakoita, verrattuna siihen, miten mehevää verbaaliraippaa tulee joskus jaeltua. Mutta joskus yksi kuivakka kommentti riittää siihen, että jonkun silmämunaan osuu. Ja tietenkin se osuma on nimimerkki, jonka helposti tunnistaa nimimerkiksi. Jos olisi kiero ja pahanilkinen, tarkoituksenaan vain tehdä nimimerkin takaa kiusaa, niin silloinhan kannattaisi ottaa nimekseen jotain, joka oikeasti muistuttaisi nimeä tai olisi sattumanvaraisesti valittu oikea nimi.

Image preview
Silloin kauan sitten, kun internet ja varsinkin irc oli vain harvojen ihmemaata, nimimerkin mielipiteitä ei kyseenalaistettu pelkän nimimerkin vuoksi, kaikkihan kuitenkin käytännössä tiesivät kuka oli kuka. Nykyisin pääsy internettiin tapahtuu missä vain ja koska vain, ihmiset kantavat verkkoa taskuissaan, käyttävät avoimia verkkoja ja yhteiskäytössä olevia koneita. Kuka todellisuudessa on viestiä verkkoon näppäilemässä on useassa tapauksessa täysin mahdotonta tietää ja varsinkaan todentaa. Silti jatkuvat vaatimukset ”omasta naamasta ja nimestä” verkossa lisääntyvät.

Petteri Järvinen, hieno mies hänkin ja sitä paitsi melko hyvin perillä tietoteknisistä asioista on tätä mieltä: http://petterijarvinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/79350-oman-nimen-kaytto-…. Olen samaa mieltä Petterin kanssa ja haluaisin vielä lisätä, että kaikkien ei ole tarve saada naamaansa ja nimeään sanomansa viereen, huomio halutaan pitää viestissä, eikä viestintuojassa. Osa, varmasti suurin osa, verkkokeskusteluihin osallistuvista ihmisistä ovat täysin yksityishenkilöitä, jotka haluavat säädellä sitä, mikä kaikki omasta itsestä on julkista.

Se ei ole helppoa nykyään, jokainen self-made-Sherlock pitää kunnia-asianaan tuoda ilmi, mikäli sattuu tietämään tai on onnistunut selvittämään sellaisen henkilön identiteetin, joka ei ole sitä itse halunnut tuoda julki. Nämä tiedot julkistetaan, seurauksista välittämättä, eikä paljoa laiteta painoa sillekään, että todisteet saattavat olla hyvin hatarat ja tulilinjalle voi joutua täysin asiaankuulumaton henkilö. Vahinko on peruuttamaton, verkossa asiat leviävät uskomattoman nopeasti ja millään ei enää pysty poimimaan levitettyä tietoa pois, ei oikeita, ei vääriä.

Identiteettivarkautta ei ole Suomessa kriminalisoitu, ainakaan vielä. Monesta muusta asiasta lakeja kyllä on säädetty, mutta eipä se estä niitä rikkomasta, jos joku niin on tehdäkseen. Sama on nimimerkin ja internetin kanssa, on täysin mahdotonta saada niin tiheää seulaa, että jokaisen kirjoittajan todellinen identiteetti on tiedossa, ellei jokaisen tule käydä henkilökohtaisesti jossain  pääkallopaikalla rekisteröitymässä, kuten pankkitiliä avatessa konsanaan. Ja aina joku kuitenkin onnistuu sen pankkitilinkin kanssa huijaamaan.

 

Yhä edelleen melkoinen osa ihmisistä haluaa pitää uskostaan kiinni, että vain omalla nimellä kirjoitettu siistii keskustelua verkossa. Maamme ylimpiä päättäviä elimiä myöten jaetut tuomiot osoittavat, että näin ei ole. Aiheetta on käsitelty aiemminkin: http://www.tamperelainen.fi/artikkeli/77673-nimimerkkipakko-ei-pure-neti…. Sama osa myös uskoo, että nimimerkkikirjoittelu on tarkoitettu vain muiden ihmisten kiusaamiseen tai lakien kiertämiseen. Osalla nimimerkkikirjoittelijoista näin varmasti onkin, mutta on myös se osa, kenellä syyt ovat jotain ihan muuta.

Sosiaalinen media tuo oman lisänsä tähän. Facebookissa kerrotaan olevan lähes miljardi käyttäjää http://www.iltalehti.fi/digi/2012042415494215_du.shtml ja käyttöehtojen mukaan profiili ei saa olla tekaistu, mutta silti: http://www.iltasanomat.fi/digi/art-1288488640819.html.

Google+ lähti aluksi vaatimaan samaa, mutta löi hyvin pian hanskat tiskiin ja teki päätöksen: http://www.digitoday.fi/data/2011/10/20/google-antoi-periksi-nimimerkeil…. Silti Google ei ole mitenkään yliedustettuna rikosilmoitustilastoissa, mutta esimerkiksi Britanniassa tilanne on Facebookin osalta surkea: http://iltalehti.fi/digi/2012060515669264_du.shtml.

On totta, että Uuden Suomen ei ole pakko hyväksyä nimimerkkejä kirjoittajiensa sekaan, eikä tämä tietenkään ole ainoa julkaisualusta, jossa mielipiteitään voi esiin tuoda, mutta mikäli kaiken keskustelun halutaan säilyvän mielenkiintoisena, laaja-alaisena ja vivahteikkaana, on ainakin hetkeksi hyvä päästää mietintämyssyyn ajatus, ettei se nimimerkki yksin välttämättä ole suora tie sontalaariin.

Share
02.03.2012

Siihen nähden, kuinka paljon perussuomalaisissa on näitä homofoobikkoja, he kovin mielellään puuhastelevat persereikien parissa. Tietenkin, omasta puolueesta niitä on helpointa löytää, jos persujen puoluekokouksessa heittää kiven ilmaan, niin se ihan satavarmasti osuu persereikään, vaikka kukaan ei housuitta pyllistäisi.

Joillakin on tapana sanoa, että mielipide on kuin persereikä, jokaisella omansa. Tämäkin lausahdus saattaa pitää paikkansa perussuomalaisten keskuudessa, koska he ovat hyvin fiksoituneita vain yhteen asiaan, mutta ihan vaan tavallisella suomalaisella on useampia mielipiteitä ja useammasta asiasta. Persereikien määrä normisuomalaisessa ei siis ole suoraan verrannollinen mielipiteiden määrään.

Erityisen ihastunut homoihin ja persereikien ympärillä pyörimiseen tuntuu olevan nimimerkki Leon Degrelle, jonka takaa väitetään löytyvän keski-ikäisen perussuomalaisen miehen. Leon on vihainen siitä, että kun hän on ripuloinut vastenmielistä ja lainvastaista tekstiä ympäri nettiä, varsinkin facebookissa, ja nämä suollokset ovat kuvakaappauksina päätyneet talteen useampaan paikkaan. Leon on niin vihainen, että on ratkennut laittomasti uhkailemaan lisäpersereikien asennuksella muuatta blogistia. Ehkäpä tämä yli 6-kymppinen aktiivi aikoo kokeilla seuraavaksi harjoitusvastuksena nuorempaa miestä oman vaimonsa sijasta. Leon on sitä ikäpolvea, jolloin esimerkiksi homoseksuaalisuus oli rikos, joten kaikki homoseksuaaliset impulssit tuli tukahduttaa lain uhalla. Vihaiseksihan sellaisesta tulee, kun impulssit painaa sisältä päin ja laki ulkoapäin. Nykyisin tiedetään, että homoseksuaalisuus ei ole edes sairaus, joten Leonkin voi myöntää reilusti kiinnostuksensa, eikä verhota sitä vihaiseen homokammoon: Homokammo ja seksuaali-identiteetti.  Leonin homotutkakin vaatii hienosäätöä, hän näkee homoja ihan joka puolella, ainakin sen perusteella, minkälaista kutsuhuudantaa hän teksteissään pitää. Hän pitää myös äänekkäästi kiinni ajatuksesta, että homoseksuaalisuus on rikollista sairautta ja on kuluttanut paljon aikaa asian ratkaisemiseksi, käyden lopuksi itse asiaan: Nettipoliisi otti tuoreen Facebook-ryhmän nopeasti syyniin. Ilmeisesti Leon haluaa päästä tähän persureikien eliitti-listalle: Perussuomalaisten rikokset

Kaikki persureikien tekeminen ei ole rikollista, mutta silti tuloksena tuntuu olevan usein pelkkää paskaa ja aivopieruja, joten persereikä tuntuu olevan varsin vahva viestintäväline perussuomalaisten keskuudessa. Facebookin kaveripäivityksen mukaan herra Hakkaraisen toilailuihin reagoiminen on kuin ”vähän kuin vammaista lasta kiusais – helppoa, mutta eettisesti vähän kyseenalaista”, sen verran tuottelias rypsikynsi on täällä Helsingin humuissa ja joutuu poloinen eksyksiin jatkopaikkaa etsiessään: Nelonen: Teuvo Hakkaraiselle tarjottiin Bandidosin tiloissa maksullista seksiä . Sittemmin on käynyt ilmi, että Hakkarainen koitti olla ovela: Hän vuoti itse Bandidos-jatkonsa medialle, ehtiäkseen ”lyömään takaisin ensin”. Vaan pikkuhiljaa totuus tihkuu esiin ja kuinkas sitten kävikään? Muiden versio ei vastaa lainkaan herra Hakkaraisen näkemystä, tuntuu suorastaan ihmeelliseltä, että kyseessä olisi ollut sama tilaisuus… Hakkaraisen Bandidos-reissu: Nyt puhuu seurueeseen kuulunut nainen.

Hakkarainen ei ole ainoa persureikä, joka on kunnostautunut negatiivisella julkisuudella. Hyvin monen persun tekemisiin on tarvittu virkavaltaa selvittelemään ja oikeudenkäyntejä, sekä tutkintapyyntöjä on vireillä lähes koko ajan. Osa on saanut jo tuomioita:  Hirvisaari, Halla-aho ja osaa on ”rankaissut” puolue: Halla-ahoa ja viimeisimpänä Rautiota. Ensin mainittu älysi pitää mölyt mahassaan jonkin aikaa sen jälkeen, mutta jälkimmäinen nosti kierroksia ja avautui oikein urakalla.  Ulla Pyysalo-parka ei ole löytänyt uutta duunia päästäkseen eroamaan eduskunta-avustajan tehtävistä, kun ei oikein tiennyt, mihin tuli haettua ja sitten joku Ullaa valisti, että natsien sekaanhan sitä ollaan oltu pyrkimässä: Perussuomalaisten eduskunta-avustaja haki uusnatsien jäseneksi. Ulla ei ehkä ole kuullut vielä työvoimatoimistosta, eikä tiedä sieltä saavan apua, jos työnhaku ei oikein omatoimisesti suju.

Koska nämä ihmiset työskentelevät luottamusviroissa, osa kansanedustajana, on heiltä oikeus odottaa parempaa käytöstä ja suurempaa työmoraalia, kuin ihan tavalliselta rahvaalta. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että he eivät yllä sillä saralla edes minimitasolle.

Jos Halla-aho, Hirvisaari tai Pyysalo olisivat tällä hetkellä jossakin ”oikeissa” töissä, he todennäköisesti keikkuisivat jo irtisanomisen partaalla useamman varoituksen jäljiltä viime aikaisten tohujensa vuoksi. Jos he olisivat työssä, jossa olisi koeaika, heistä olisi hankkiuduttu eroon mahdollisimman rivakasti ennen koeajan päättymistä. Yksikään yritys ei pidemmän päälle kestä moista negatiivista julkisuutta tahrautumatta itse paskaan.

Ja tapaus Hakkarainen… Ehdokasaikanaan ilmoitti olevansa absolutisti, muttei tainnut käyttää sanaa sen ”ehdoton raittius”-merkityksessä, vaan lähinnä sen toisessa ”yksinvaltius”-merkityksessä, koska näyttää touhuavan sitä, mitä kulloinkin sattuu päähän pälkähtämään. Jos Hakkarainen olisi missä tahansa muussa työpaikassa toisen palveluksessa, olisi hänen esimiehellään lain velvoittama pakko ohjata mies työterveyshuollon kautta työkyvynarviointiin ja hoitoon ohjata. Eduskunnassa näin ei ole, vaan kansanedustaja voi tulla töihin ihan niin pierussa kuin haluaa. Ja myös alkoholia nauttineena… Eikä sillekään mahda mitään, että Hakkarainen juhliessaan jättää työsalkkunsa jatkojuhlapaikalle, kun häntä ystävällisesti pyydetään paikalta poistumaan kovan humalatilan ja epämiellyttävän käytöksen vuoksi.

Ja kuka tämän matolaatikon avasi? Timo Soini, joka on perussuomalaisten puolueen puheenjohtaja. Timo Soini, jolle mikä tahansa julkisuus oli hyvää julkisuutta. Soini, joka pukkaa lippalakin melonin huipuksi ja selittää mustan valkoiseksi, ja jos se ei onnistu, heittää hohtimet kaivoon ja keskustelee median kanssa vain siitä, mikä on hänelle miellyttävä keskustelunaihe. Rumista kuvista mediassa hän ei vielä Halla-ahon tapaan ole kiukutellut, mutta på svenska hän ei enää kåmmunikoi: Soini lopettaa ruotsin puhumisen. Soini lienee jo unohtanut Halme-vainaan, jonka kyljessä pääsi itsekin otsikoihin paistattelemaan, mutta kun näytti siltä, että tuttavuus ei olekaan pelkkää auringonpaistetta, mietti Soini Halmeen poispotkimista: Soini pohti Halmeen erottamista. Ei se uskaltanut silloinkaan tehdä sitä, mitä olisi pitänyt tehdä.

Soini jatkaa yhä roikkumista missä tahansa julkisuudessa, eikä rohkene siivota räikeimpiäkään rasisteja perussuomalaisista, vaan väitti aivan  muina yrjöinä ennen eduskuntavaaleja: Timo Soini: Meillä ei ole yhtään rasistia listoilla. Mutta oho!, on niitä sittenkin päässyt livahtamaan sekaan viisi (5) kappaletta: Soini HBL:lle: Rasistit eivät pääse kunnallisvaaleihin.  Soinin matematiikka on kyllä jotenkin…persuesta. Vaikka tämä maa ei saanutkaan persudenttiä, käänsi Soini tämänkin mielessään voitokseen ja tuumi, että kaikki ne äänet, joita hän ei saanut presidentinvaaleissa ovat ääniä hänen puolestaan puolueen puheenjohtaksi. Miksi kukaan ei kertonut Timpalle, että presidentinvaaleissa äänestetään VAIN presidenttiä, eikä niitä antamattomia ääniä voi laskea mihin laariin haluaa. Kuten Soini itse sanoi presidentinvaalikampanjassaan: Jos et äänestä, sinua ei lasketa. Älä sitten, Timo, laske.

Jos ei persudentiksi, niin ehkä sitten järjestöjyräksi? Perussuomalaiset hakee valtaa ay-liikeessä. Mutta ei sekään mennyt ihan tuubiin: Persuille uusi tappio – ay-liikkeen valloitus lässähti virusmuuriin. Voi voi.

Nyt on turpaan tullut oikealta ja vasemmalta ja kunnallisvaalit tulossa. Kristallipulloni ennustaa: Koska Soinilta puuttuu oikeat johtamistaidot, hän päätyy koulittuna ponirattailleen lippalakki kallellaan melonissa etsimään kaivoa, jonne hohtimensa heittää. Johtajaksi pyrkiviä on paljon, osaajia vähän. Perussuomalaisilla yksi liian vähän.

Kun ruumis luotiin, tahtoivat kaikki ruumiinosat päälliköiksi.
Aivot sanoivat: Koska se olen minä, joka kontrolloi kaikkia osia ja ajattelen kaikkien puolesta, pitää minun oleman päällikkö!
Jalat sanoivat: Koska minä kannan ihmistä sinne, minne hän tahtoo ja toteutan ohjeet, jotka aivoista tulevat, me jalat haluamme olla päällikkö!
Silmät sanoivat: Koska me valvomme, ettei mitään tapahdu teille ja varoitamme teitä vaaran uhatessa, niin me haluamme päälliköksi!
Ja samoin jatkoivat kädet, sydän, keuhkot jne… Lopuksi pyysi persereikä, että hänet valittaisiin päälliköksi. Kaikki ruumiinosat nauroivat ja pitivät ajatusta järjettömänä, perseenreiästäkö päällikkö?

 

Persereikä tuli hyvin vihaiseksi, meni umpeen, mökötti ja kieltäytyi ylipäätään toimimasta. Tämän seurauksena aivot saivat kuumetta, silmät alkoivat karsastaa, jalat tulivat heikoiksi ja kädet roikkuivat velttona, sydämen ja keuhkojen oli vaikea jatkaa toimintaansa. Lopuksi vetosivat kaikki aivoihin, että persereiästä tehtäisiin kuitenkin päällikkö.

 

Ja näin tapahtui ja kaikki ruumiinosat voivat taas jatkaa työnsä suorittamista, sillä aikaa kun persereikä vain leikkii päällikköä ja tuottaa ison joukon paskaa.

 

Tarinan opetusko? Tullaksesi päälliköksi sinun ei tarvitse olla nero, vain tavallinen yksinkertainen persereikä.

Share
26.01.2012

Pitkään aikaan ei ole jaksanut innostua potkimaan urpåja, siksi, koska urpåt eivät keksi mitään uutta ja saman asian vatkaaminen ei huvita ikuisuuksia. Mutta nyt taas presidentinvaalit on ajanut kaapeistaan ulos sankoin joukoin ryppylankansa neitsyyden puolesta huolestuneet. En voi vastustaa kiusausta antaa näiden persuille vähän stilettikorkoa, silläkin uhalla, että se uppoaa koko matkaltaan ”exit only”-osastolle.

Presidentti ei ole seksityöläinen!

Viimeksi kun kuulin, ei presidentin toimen kuvauksessa ollut mitään sellaista kohtaa, jossa presidentiltä edellytettäisi minkäänlaisia seksuaalisia manööverejä, vaikka se Suomelle olisi eduksi. Jostain syystä kuitenkin monet ovat huolissaan siitä, että jos Suomessa olisi avoimesti homoseksuaali presidentti, tämä voisi johtaa vaikka minkälaisiin selkkauksiin eri valtioiden kanssa. En kuitenkaan ole kuullut, että yksikään valtio olisi kieltäytynyt korkeamman tason tapaamisesta, vain siksi, että vierailija/isäntä edustaisi eri suuntautuneisuutta kuin itse.  Sitä kun on maailmassa ja valtioiden välillä huomattavasti tärkeämpiä asioita, kuin missä, miten ja kenen kanssa presidentti genitaalejaan käyttää.

Siveyden sipulit!

On  kummallista, kuinka maassa, jossa yksilön- ja sananvapautta arvostetaan suuresti, käydään vaatimaan että kaikkien pitäisi suostua yhteen ainoaan tapaan harrastaa seksiä. Vaatimuksen perusteluna käytetään milloin luontoäitiä itseään, milloin (lääke)tiedettä tai lakia ja jos näistä ei ole apua, niin sitten kaivetaan perstaskusta jonkun sortin jumala.Kaikki perustelut on kuitenkin moneen kertaan vankasti todistaen kumottu, paitsi tietenkään jumalisten kanssa ei kannata, menee happi ihan hukaan siinä.

Harvaa asiaa pyritään yhtä tiukasti määrittelemään ja säätelemään kuin MUIDEN seksuaalisuus. Harvaa asiaa pidetään yhtä vahingollisena ja laajalti merkittävänä kuin MUIDEN seksuaalisuus. Ja aiemmin on vahdattu pelokkaasti nimenomaan naisten seksuaalisuutta ja siveyttä, mutta nyt on työmaa laajentunut, kun pitää vielä kaiken maailman homotkin vahtia! Vittu, siinä on ydinasevarustelutkin kevyttä kauraa, kun vahdataan, onko se naapuri nyt löyhä tavoiltaan ja jos on, niin ei suinkaan vaan homo?!

Se seksuaaliterveys!

Olen jo aiemminkin todennut, kun Räsäsen rouva päästeli oikein pahoja sammakoita ilmoille, että ihmisellä jolla on normaali ja terve seksuaalielämä, ei ole huolta muiden seksitavoista, omissa on ihan riittävästi. On lähes pakko kallistua sille kannalle, että niillä, joiden tarve määritellä tiukasti muiden seksuaaliaktiviteettejä ja pitää omaansa ainoana oikeana, on sisällään useampi solmu seksuaalisuuden alueella.

Ne, jotka pitävät homoseksuaalisuutta ”porttina” pedofiliaan ja eläimiinsekaantumiseen, ovat yksinkertaisesti vain tyhmiä ja onnistuneet välttämään kaiken tiedon, jota ihan nykyisessä peruskoulussakin on saatavilla ihan kattavasti. Osalla tietämättömistä suvaitsevaisuus ulottuu siihen asti ”kunhan ei tule mua pokailee”. Vittu, mitä sitten, jos tuleekin?! Jos ei sytytä, niin sitten sitä vaan sanoo, ettei nyt ei nappaa. Ei kai sitä muutenkaan suostu jokaiselle vonkaajalle, vaikka se olisikin sitä sorttia, joka yleensä on genitaaliosastoltaan sopiva?

Ongelma, jota ei ole, eikä ole koskaan ollutkaan!

Aivan yhtä tärkeää, kuin Serlan uusiokeksiminen hylsyttömälle wc-paperille (tätä nimittäin on saanut jo iät ja ajat: BallBig), on miettiä presidentin seksuaalisuutta tai varusmiespalvelusta. Tästä nyt revitään ”uutisia” ja sosiaalinen media pursuaa, yleensä kirjoitustaidottomien perussuomalaisten, angstia aiheesta.  Ollakseen hyvä johtaja, ei tarvitse olla samanlainen kuin  ne, joiden kärkimiehenä on, täytyy vain olla pyrkimys tulla toimeen ja ymmärtää erilaisuutta.

Se yleensä palkitaan.

 

Share
19.10.2011

…vedetään komento takas ja Lady palaa takaisin levittämään hyvää mieltä, rakkautta ja harmoniaa ympäri internettiä. Wohoo!

Pieni piipahdus eläkkeellä ja jo huutaa sähköposti punasena hoosiannaa, että stilettikoron kopinaa ja potkuja tarvitaan. Niin vähän aikaa ja niin paljon PerSuksia ja muita tålvanåita potkittavana.

Ja iki-ihana, myös ruman, sananvapauden tyyssija avattaneen. Tätä ajatusta pitää vielä kuitenkin kypsytellä. Tarkkaile NastyFoorumiasi.

Share

Seuraava sivu »