Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user ''@'178.251.153.39' (using password: NO) in /home/lady/public/html/nastyblogi/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/lady/public/html/nastyblogi/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user ''@'178.251.153.39' (using password: NO) in /home/lady/public/html/nastyblogi/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/lady/public/html/nastyblogi/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user ''@'178.251.153.39' (using password: NO) in /home/lady/public/html/nastyblogi/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/lady/public/html/nastyblogi/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197
Persereikä : Lady Manhattan gets nasty
02.03.2012

Siihen nähden, kuinka paljon perussuomalaisissa on näitä homofoobikkoja, he kovin mielellään puuhastelevat persereikien parissa. Tietenkin, omasta puolueesta niitä on helpointa löytää, jos persujen puoluekokouksessa heittää kiven ilmaan, niin se ihan satavarmasti osuu persereikään, vaikka kukaan ei housuitta pyllistäisi.

Joillakin on tapana sanoa, että mielipide on kuin persereikä, jokaisella omansa. Tämäkin lausahdus saattaa pitää paikkansa perussuomalaisten keskuudessa, koska he ovat hyvin fiksoituneita vain yhteen asiaan, mutta ihan vaan tavallisella suomalaisella on useampia mielipiteitä ja useammasta asiasta. Persereikien määrä normisuomalaisessa ei siis ole suoraan verrannollinen mielipiteiden määrään.

Erityisen ihastunut homoihin ja persereikien ympärillä pyörimiseen tuntuu olevan nimimerkki Leon Degrelle, jonka takaa väitetään löytyvän keski-ikäisen perussuomalaisen miehen. Leon on vihainen siitä, että kun hän on ripuloinut vastenmielistä ja lainvastaista tekstiä ympäri nettiä, varsinkin facebookissa, ja nämä suollokset ovat kuvakaappauksina päätyneet talteen useampaan paikkaan. Leon on niin vihainen, että on ratkennut laittomasti uhkailemaan lisäpersereikien asennuksella muuatta blogistia. Ehkäpä tämä yli 6-kymppinen aktiivi aikoo kokeilla seuraavaksi harjoitusvastuksena nuorempaa miestä oman vaimonsa sijasta. Leon on sitä ikäpolvea, jolloin esimerkiksi homoseksuaalisuus oli rikos, joten kaikki homoseksuaaliset impulssit tuli tukahduttaa lain uhalla. Vihaiseksihan sellaisesta tulee, kun impulssit painaa sisältä päin ja laki ulkoapäin. Nykyisin tiedetään, että homoseksuaalisuus ei ole edes sairaus, joten Leonkin voi myöntää reilusti kiinnostuksensa, eikä verhota sitä vihaiseen homokammoon: Homokammo ja seksuaali-identiteetti.  Leonin homotutkakin vaatii hienosäätöä, hän näkee homoja ihan joka puolella, ainakin sen perusteella, minkälaista kutsuhuudantaa hän teksteissään pitää. Hän pitää myös äänekkäästi kiinni ajatuksesta, että homoseksuaalisuus on rikollista sairautta ja on kuluttanut paljon aikaa asian ratkaisemiseksi, käyden lopuksi itse asiaan: Nettipoliisi otti tuoreen Facebook-ryhmän nopeasti syyniin. Ilmeisesti Leon haluaa päästä tähän persureikien eliitti-listalle: Perussuomalaisten rikokset

Kaikki persureikien tekeminen ei ole rikollista, mutta silti tuloksena tuntuu olevan usein pelkkää paskaa ja aivopieruja, joten persereikä tuntuu olevan varsin vahva viestintäväline perussuomalaisten keskuudessa. Facebookin kaveripäivityksen mukaan herra Hakkaraisen toilailuihin reagoiminen on kuin ”vähän kuin vammaista lasta kiusais – helppoa, mutta eettisesti vähän kyseenalaista”, sen verran tuottelias rypsikynsi on täällä Helsingin humuissa ja joutuu poloinen eksyksiin jatkopaikkaa etsiessään: Nelonen: Teuvo Hakkaraiselle tarjottiin Bandidosin tiloissa maksullista seksiä . Sittemmin on käynyt ilmi, että Hakkarainen koitti olla ovela: Hän vuoti itse Bandidos-jatkonsa medialle, ehtiäkseen ”lyömään takaisin ensin”. Vaan pikkuhiljaa totuus tihkuu esiin ja kuinkas sitten kävikään? Muiden versio ei vastaa lainkaan herra Hakkaraisen näkemystä, tuntuu suorastaan ihmeelliseltä, että kyseessä olisi ollut sama tilaisuus… Hakkaraisen Bandidos-reissu: Nyt puhuu seurueeseen kuulunut nainen.

Hakkarainen ei ole ainoa persureikä, joka on kunnostautunut negatiivisella julkisuudella. Hyvin monen persun tekemisiin on tarvittu virkavaltaa selvittelemään ja oikeudenkäyntejä, sekä tutkintapyyntöjä on vireillä lähes koko ajan. Osa on saanut jo tuomioita:  Hirvisaari, Halla-aho ja osaa on ”rankaissut” puolue: Halla-ahoa ja viimeisimpänä Rautiota. Ensin mainittu älysi pitää mölyt mahassaan jonkin aikaa sen jälkeen, mutta jälkimmäinen nosti kierroksia ja avautui oikein urakalla.  Ulla Pyysalo-parka ei ole löytänyt uutta duunia päästäkseen eroamaan eduskunta-avustajan tehtävistä, kun ei oikein tiennyt, mihin tuli haettua ja sitten joku Ullaa valisti, että natsien sekaanhan sitä ollaan oltu pyrkimässä: Perussuomalaisten eduskunta-avustaja haki uusnatsien jäseneksi. Ulla ei ehkä ole kuullut vielä työvoimatoimistosta, eikä tiedä sieltä saavan apua, jos työnhaku ei oikein omatoimisesti suju.

Koska nämä ihmiset työskentelevät luottamusviroissa, osa kansanedustajana, on heiltä oikeus odottaa parempaa käytöstä ja suurempaa työmoraalia, kuin ihan tavalliselta rahvaalta. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että he eivät yllä sillä saralla edes minimitasolle.

Jos Halla-aho, Hirvisaari tai Pyysalo olisivat tällä hetkellä jossakin ”oikeissa” töissä, he todennäköisesti keikkuisivat jo irtisanomisen partaalla useamman varoituksen jäljiltä viime aikaisten tohujensa vuoksi. Jos he olisivat työssä, jossa olisi koeaika, heistä olisi hankkiuduttu eroon mahdollisimman rivakasti ennen koeajan päättymistä. Yksikään yritys ei pidemmän päälle kestä moista negatiivista julkisuutta tahrautumatta itse paskaan.

Ja tapaus Hakkarainen… Ehdokasaikanaan ilmoitti olevansa absolutisti, muttei tainnut käyttää sanaa sen ”ehdoton raittius”-merkityksessä, vaan lähinnä sen toisessa ”yksinvaltius”-merkityksessä, koska näyttää touhuavan sitä, mitä kulloinkin sattuu päähän pälkähtämään. Jos Hakkarainen olisi missä tahansa muussa työpaikassa toisen palveluksessa, olisi hänen esimiehellään lain velvoittama pakko ohjata mies työterveyshuollon kautta työkyvynarviointiin ja hoitoon ohjata. Eduskunnassa näin ei ole, vaan kansanedustaja voi tulla töihin ihan niin pierussa kuin haluaa. Ja myös alkoholia nauttineena… Eikä sillekään mahda mitään, että Hakkarainen juhliessaan jättää työsalkkunsa jatkojuhlapaikalle, kun häntä ystävällisesti pyydetään paikalta poistumaan kovan humalatilan ja epämiellyttävän käytöksen vuoksi.

Ja kuka tämän matolaatikon avasi? Timo Soini, joka on perussuomalaisten puolueen puheenjohtaja. Timo Soini, jolle mikä tahansa julkisuus oli hyvää julkisuutta. Soini, joka pukkaa lippalakin melonin huipuksi ja selittää mustan valkoiseksi, ja jos se ei onnistu, heittää hohtimet kaivoon ja keskustelee median kanssa vain siitä, mikä on hänelle miellyttävä keskustelunaihe. Rumista kuvista mediassa hän ei vielä Halla-ahon tapaan ole kiukutellut, mutta på svenska hän ei enää kåmmunikoi: Soini lopettaa ruotsin puhumisen. Soini lienee jo unohtanut Halme-vainaan, jonka kyljessä pääsi itsekin otsikoihin paistattelemaan, mutta kun näytti siltä, että tuttavuus ei olekaan pelkkää auringonpaistetta, mietti Soini Halmeen poispotkimista: Soini pohti Halmeen erottamista. Ei se uskaltanut silloinkaan tehdä sitä, mitä olisi pitänyt tehdä.

Soini jatkaa yhä roikkumista missä tahansa julkisuudessa, eikä rohkene siivota räikeimpiäkään rasisteja perussuomalaisista, vaan väitti aivan  muina yrjöinä ennen eduskuntavaaleja: Timo Soini: Meillä ei ole yhtään rasistia listoilla. Mutta oho!, on niitä sittenkin päässyt livahtamaan sekaan viisi (5) kappaletta: Soini HBL:lle: Rasistit eivät pääse kunnallisvaaleihin.  Soinin matematiikka on kyllä jotenkin…persuesta. Vaikka tämä maa ei saanutkaan persudenttiä, käänsi Soini tämänkin mielessään voitokseen ja tuumi, että kaikki ne äänet, joita hän ei saanut presidentinvaaleissa ovat ääniä hänen puolestaan puolueen puheenjohtaksi. Miksi kukaan ei kertonut Timpalle, että presidentinvaaleissa äänestetään VAIN presidenttiä, eikä niitä antamattomia ääniä voi laskea mihin laariin haluaa. Kuten Soini itse sanoi presidentinvaalikampanjassaan: Jos et äänestä, sinua ei lasketa. Älä sitten, Timo, laske.

Jos ei persudentiksi, niin ehkä sitten järjestöjyräksi? Perussuomalaiset hakee valtaa ay-liikeessä. Mutta ei sekään mennyt ihan tuubiin: Persuille uusi tappio – ay-liikkeen valloitus lässähti virusmuuriin. Voi voi.

Nyt on turpaan tullut oikealta ja vasemmalta ja kunnallisvaalit tulossa. Kristallipulloni ennustaa: Koska Soinilta puuttuu oikeat johtamistaidot, hän päätyy koulittuna ponirattailleen lippalakki kallellaan melonissa etsimään kaivoa, jonne hohtimensa heittää. Johtajaksi pyrkiviä on paljon, osaajia vähän. Perussuomalaisilla yksi liian vähän.

Kun ruumis luotiin, tahtoivat kaikki ruumiinosat päälliköiksi.
Aivot sanoivat: Koska se olen minä, joka kontrolloi kaikkia osia ja ajattelen kaikkien puolesta, pitää minun oleman päällikkö!
Jalat sanoivat: Koska minä kannan ihmistä sinne, minne hän tahtoo ja toteutan ohjeet, jotka aivoista tulevat, me jalat haluamme olla päällikkö!
Silmät sanoivat: Koska me valvomme, ettei mitään tapahdu teille ja varoitamme teitä vaaran uhatessa, niin me haluamme päälliköksi!
Ja samoin jatkoivat kädet, sydän, keuhkot jne… Lopuksi pyysi persereikä, että hänet valittaisiin päälliköksi. Kaikki ruumiinosat nauroivat ja pitivät ajatusta järjettömänä, perseenreiästäkö päällikkö?

 

Persereikä tuli hyvin vihaiseksi, meni umpeen, mökötti ja kieltäytyi ylipäätään toimimasta. Tämän seurauksena aivot saivat kuumetta, silmät alkoivat karsastaa, jalat tulivat heikoiksi ja kädet roikkuivat velttona, sydämen ja keuhkojen oli vaikea jatkaa toimintaansa. Lopuksi vetosivat kaikki aivoihin, että persereiästä tehtäisiin kuitenkin päällikkö.

 

Ja näin tapahtui ja kaikki ruumiinosat voivat taas jatkaa työnsä suorittamista, sillä aikaa kun persereikä vain leikkii päällikköä ja tuottaa ison joukon paskaa.

 

Tarinan opetusko? Tullaksesi päälliköksi sinun ei tarvitse olla nero, vain tavallinen yksinkertainen persereikä.

Share
 • Ainoa

Comments

 1. Zepa on 02.03.2012

  Tälleen aloittaa aamun yksi Suomen parhaista blogeista 🙂 Kiitos! Jopa hymyilyttää, vaikkei tavallisesti puoli tuntia heräämisestä vielä!

 2. Lady on 02.03.2012

  No vittu. Täytyyhän tässä elää maineensa veroisesti, levittää hyvää mieltä ja iloa nettiin. Trööt.

 3. Satu Himonen on 02.03.2012

  Vittu mitä paskaa jopa minun mielestäni ja itsekkin kirjoittelen melko aktiivisesti mummonpunkka blogiani.

 4. Lady on 02.03.2012

  Ikävä kuulla, että kirjoittelet aktiivisesti paskaa. Harjoittelemalla ja opiskelemalla kielioppia sinustakin voi tulla ihan kelpo kirjoittaja.

  Minä olen jo.

 5. Satu Himonen on 02.03.2012

  itseasiassa ollaan molemmat aika samalla viivalla kirjoitan itse samanlaista paskaa kuin sinäkin

 6. Lady on 02.03.2012

  Vain unissasi. Minä osaan käyttää välimerkkejä, yhdyssanoja jne. Sinusta voi joskus tulla melkein yhtä hyvä kuin minusta.

  Lue ahkerasti, ulkoile ja syö ravitsevaa ruokaa, kyllä se siitä.

 7. Satu Himonen on 02.03.2012

  Tarkoitinkin asia sisältöä, niissä ollaan ihan yhtä nerokkaita ja niin oikeassa!

 8. Lady on 02.03.2012

  Mä en ole nähnyt mitään sun kirjoittamaa, muuta kuin nämä kommentit täällä, joten tein vertailun vain niistä.

  Asiasisältö on yhdyssana.

 9. Satu Himonen on 03.03.2012

  Ai, et ole nähnyt? No se kertoo paljon, mun blogini on ihan maankuulu….

 10. Lady on 03.03.2012

  Joo. Mutta mä en lue paskaa, enkä myöskään kirjoita.

Jotain sanottavaa? Avaudu tässä.